Färg

Hos oss hittar du färg från en mängd olika leverantörer, stora som små.

 Vårt största utbud kommer från Nordsjö och Alcro.

Oavsett om du söker fasad, vägg och snickerifärg, båtfärg eller linoljefärg m.fl. så hittar du dem hos oss. Vi gör vi allt vi kan för att leva upp till vårt motto "en nyans starkare".

Våra leverantörer

Nordsjö

Idag är Nordsjö en av Sveriges ledande leverantör av färg, lacker, fyllnadsmedel och accessoarer för både konsumenter och hantverkare. Sortimentet består av färg och andra produkter för användning såväl inomhus som utomhus.

Nordsjö är i dag ett varumärke inom färg- och kemikoncernen AkzoNobel.

Nordsjö logotyp

Alcro

Alcro Färg grundades 1906 under namnet Alfort & Cronholm, och på Norrlandsgatan i Stockholm öppnades denförsta butiken för ”färger och droger”. Idag säljer Alcro färg och färgnära produkter till konsument och yrkesmålare i Sverige. Sortimentet är stort med omkring 150 färgprodukter och cirka 450 artiklar.

Alcro logotyp

International

- Båtfärg och underhåll

International kan som ledande tillverkare av båtfärg erbjuda dig lösningar 
för att skydda och underhålla din båt.

Företaget arbetar hängivet för att leverera välbeprövade lösningar som skyddar och förskönar din båt samt minskar underhållsbehovet 

International är i dag ett varumärke inom färg- och kemikoncernen AkzoNobel.

International logotyp

Engwall o. Claeson

- Linoljefärg och vattenburen oljefärg

Miljöriktig färg för husmålning och för restaurering av gamla byggnader.

Företagets affärsidé är att endast tillverka produkter med bindmedel baserade på förnyelsebar råvara. Således tillverkar och säljer Engwall o. Claesson AB idag enbart oljefärg, dels av den äldre typen men även modern vattenburen för utomhus- och inomhusbruk.

Engwall o. Claesson tillverkar förutom linoljefärg även modern vattenburen alkydoljefärg. Lasol Fasadmatt är en matt täckfärg för målning av utvändig träpanelen och som ger en vacker matt yta där träets struktur syns. 

Läs mer om Fasadmatt på lasol.se.

Engwall o. Claeson logotyp

Hagmans

- Avancerad ytbehandling för golv, tak och fordon

Hagmans är ledande i landet på produktion av golvfärger och professionella golvbeläggningar. 

Sveriges största producent av spackelprodukter och med god marginal, landets största grossist på sprayfärg. Hagmans takbeläggningar är ett välkänt begrepp liksom vårt breda sortiment av bilvårdsprodukter, rostskydd och fordonskemikalier. 

Hagmans logotyp