Om oss

Hagbloms Färghandel i Kalmar, som ingår i butikskedjan Nordsjö Idé & Design är idag sydöstra Sveriges största fackhandel inom omdena färg, tapeter, kakel& klinker och golv. Vi har även billacker, konstnärsmaterial och en del städmaterial.

Vi är idag totalt 15 anställda som sätter kompetensen och servicen i främsta rummet.

Kvalitet och Miljö certifiering

Företaget är sedan 2009 kvalitetscertifierat enligt ISO 9001 och miljöcertifierat enligt ISO 14001 samt arbetsmiljöcertifierat enligt ISO 45001. Detta betyder att vi kontinuerligt och systematiskt arbetar med att förbättra och mäta vår kvalitet och miljöpåverkan.

Butiken

Vår butiksyta i Kalmar uppgår till ca 2500 m2 fördelat på en konsumentavdelning samt en yrkesavdelning med separata ingångar och olika öppettider. Allt för att kunna ge bästa service åt såväl "yrkesfolket" som våra privatkunder.

I butiken finner ni ett stor urval av montrar/miljöer , oavsett om det gäller färg, tapeter, golv eller kakel och klinker. Genom att produkterna exponeras i "verkliga" miljöer skapas de bästa förutsättningarna för inspiration samt underlättar köpbeslutet vid val av färg, tapeter, golv samt kakel och klinker.

Hagbloms Färghandel på Öland

Sedan februari 2006 har vi en butik i Färjestaden på Öland. Butiken är i huvudsak specialiserad på färg och tapeter. Öppet året om!

Kunskap, service och inspiration

Att kunna erbjuda ett både brett och djupt sortiment med högkvalitativa produkter är i våra ögon inte tillräckligt. Det är först när vi kan kombinera detta med rådgivning, t.ex. tips inför själva utförandet av arbetet eller peka på vanliga fallgropar i samband med arbetet utförs som vi har levererat en komplett produkt/tjänst. Dessutom lägger vi väldigt stor tonvikt på såväl servicenivån (tillgängligheten) som vårt bemötande, vid varje kundkontakt.

Våra tjänster skapar mervärden

Vi står alltid beredda att ge våra kunder professionell färgsättnings- hjälp samt göra en förbesiktning av huset inför exempelvis en ommålning. På så sätt vill vi återigen slå vakt om att slutresultatet blir det bästa tänkbara och att ni som kund alltid blir nöjda.

Välkommen till oss på Hagbloms Färghandel.