Fototapeter

Är du intresserad av att beställa fototapeter?

Nedan finner du dem leverantörer som vi jobbar med. Alla tapeter är Svensktillverkade
Om du vill kan du själv beställa via deras hemsidor, hämtar och betalar gör du i vår butik. Vi skickar ett sms när dom är klara. 
Men självklart är du välkommen in i butiken så hjälper vi dig och beställa den här.

Photowall

Tillsammans med talangfulla fotografer och designers från hela världen skapar vi inspirerande och unik väggdekor. Vi erbjuder skräddarsydda tapeter och canvastavlor från ett stort utbud och möjligheten att skapa sin egen speciella miljö.

Vi arbetar också med licensierade varumärken och är officiell partner för Disney, Star Wars, Modesty Blaise, Moomin Characters mfl.

Photowall logotyp

Rebel Walls

Att vara rebell är inget självändamål utan snarare ett måste. När du önskar dig det som inte ännu existerar får du skapa det själv.

Vi vet att hemmet är världens mittpunkt. Vi älskar tapetproduktion och brinner för att design ska vara en upplevelse hela vägen hem i brevlådan. Det är därför vi valt att styra över hela processen från designidé till produktion och leverans av din unika tapet. 

Rebel Walls tänker utanför ramarna och ser till helheten - från första penseldraget till det sociala ansvaret. Vi ger dig verktygen att förändra din omgivning på dina villkor. För varje unik tapet du skapar donerar Rebel Walls pengar till Habitat for Humanity som hjälper människor bygga upp ett eget hem.

Rebel Walls logotyp